Process Operator

Delft, South Holland, Netherlands · ZOR-f

Description

Centrient Pharmaceuticals is de toonaangevende producent van bètalactamantibiotica en leverancier van statines van de volgende generatie en anti-schimmelmiddelen. Wij produceren en verkopen tussenproducten, actieve farmaceutische ingrediënten en afgewerkte doseringsvormen.

We staan trots in het centrum van de moderne gezondheidszorg, als maker van essentiële en levensreddende geneesmiddelen.

Met onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid die centraal staan in alles wat we doen, werken onze meer dan 2000 medewerkers voortdurend aan de behoeften van onze klanten. We werken aan een duurzame toekomst door actief deel te nemen aan de strijd tegen antimicrobiële resistentie.

150 jaar geleden opgericht als 'Nederlandsche Gist- en Spiritusfabriek' stond ons bedrijf bekend onder de naam Gist Brocades en meer recent DSM Sinochem Pharmaceuticals. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, we hebben productiefaciliteiten en verkoopkantoren in China, India, Nederland, Spanje, Egypte, de Verenigde Staten en Mexico. Centrient Pharmaceuticals is volledig in handen van Bain Capital Private Equity, een toonaangevende wereldwijde particuliere beleggingsonderneming.


De Productie afdeling van de bedrijfseenheid Europe/America heeft een vacature op de productie site in Delft voor de functie Process Operator ZOR-f in opleiding.


De functie van Procesoperator ZOR-F valt binnen de afdeling Operations van Productie Delft (PD). Het productieproces omvat ZOR-f (productie van 7ADCA, actieve farmaceutische ingrediënt), Afvalwaterzuivering (AWZ) en Utilities op het westelijk gedeelte van het DSM Delft terrein. Deze processen zijn zodanig ingesteld en beheerst dat de productie en de levering van producten efficiënt in overeenstemming met de geldende richtlijnen en doelstellingen worden gerealiseerd.


Tot de belangrijkste taken van deze medewerker behoren onder andere het continue bewaken van het productieproces in de ZOR-f, AWZ en Utilities vanuit de Centrale Controlekamer (CCK) en het veld. Je neemt beslissingen en grijpt in op afwijkingen in het productieproces die van invloed zijn op veiligheid, gezondheid en milieu en op de kwantiteit en kwaliteit van het product. Je werkt continue mee aan het optimaliseren van de productieprocessen.


In de ZOR-f wordt gewerkt in zelfsturende teams. Dit houdt onder meer in dat er geen teamleider functie is. Als procesoperator in de 5-ploegendienst krijg je roulerend één of meer persoonlijke taken met betrekking tot een specifiek aandachtsgebied (sterpunt) toegewezen. De sterpunten binnen ZOR-f zijn kwaliteit/cGMP, personeel, SHE, technologie en techniek/automatisering.


Voor deze functie zoeken wij kandidaten die sterk zijn in probleemanalyse, voortgangscontrole en communicatie. Je werkt graag samen met anderen, bent in staat in stressvolle situaties adequaat te handelen en hebt ook het vermogen om je aan te passen aan de situatie. Je bent besluitvaardig en werkt gedisciplineerd.


Wij zoeken bij voorkeur iemand met werkervaring als procesoperator. Je bent in het bezit van een afgeronde Operator C opleiding of AOT niveau 4, liefst aangevuld met een BHV+ diploma of bereid dit binnen de afgesproken termijn te behalen. Kennis van cGMP is een pre.


Voor een succesvolle functie-uitoefening is een goede beoordeling op de volgende competenties noodzakelijk:

Voorwaarden

Deze functie is ingedeeld in functieniveau C 36 tot het moment dat de medewerker het opleidingstraject voor de ZOR-f heeft afgerond en daarmee allround is binnen de ZOR-f. Zodra hieraan is voldaan wordt de medewerker ingedeeld in salarisschaal C 37.

Het opleidingstraject is afgerond op het moment dat de medewerker de functieplaatsen binnen de ZOR-f volledig beheerst, de Operator C opleiding volledig is afgerond en het BHV + diploma is behaald. Hier staat doorgaans een periode van 2 tot 3 jaar voor.

Informatie

Inlichtingen over deze functie kunt u verkrijgen bij Willem van der Male, Productieleider, via 06-22 20 28 91. Indien je interesse hebt in deze vacature ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met cv voor 1 augustus 2019 via deze website. Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij naar onze website www.centrient.com.

Een referentiecheck is onderdeel van het werving- en selectieproces. U zult worden benaderd wanneer deze referentiecheck gewenst is.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for this job